Solvency II XBRL software kopen?

Nu is het een goede tijd om voor Solvency II XBRL software kopen te kiezen. Steeds meer rapporten moeten namelijk in XBRL aangeleverd gaan worden en het is verstandig om hier op tijd bij te zijn. Nu is het verplicht om Solvency II rapporten in XBRL te inleveren maar dit gaat uitgebreid worden.

In 2018 word al het lijst uitgebreid van rapporten die in XBRL aangeleverd moeten worden. Door het gebruik van Solvency II XBRL in de afgelopen jaren is het bewezen dat er veel geld kan bespaart worden. Het verwerken van de rapporten kost minder tijd en de rapporten kunnen bovendien nooit meer zoek geraakt worden.

Een Solvency II XBRL is versleuteld en word over het internet verzonden. Alleen bij de ontvangen word het leesbaar en indien onderschept is het onleesbaar voor de derde partij. Zo Solvency II XBRL dus heel veilig en snel. De ontvanger heeft het al binnen een paar seconden en kan het meteen inzien.

Als ondernemer is nu dan ook het moment om Solvency II XBRL software te kopen. Zo loopt je vooruit op de zaken en weet je al hoe de XBRL software werkt. Je zult zo ook een steentje voor hebben op concurrenten die nog niet gebruik maken van XBRL software.