Natuurlijk licht in het huis?

Een populaire verbouwing is de afgelopen jaar het plaatsen van een lichtstraat geworden. Bedrijven als luminusdak.nl bouwen lichtstraten over heel Nederland.

Voor het bouwen van een lichtstraat moet het huis een platte dak hebben en je moet natuurlijk de eigenaar van de woning zijn. Huurhuizen mag je natuurlijk niet zomaar verbouwen en het is zeker een verbouwing. Voor het plaatsen van de lichtstraat door luminusdak.nl moet een deel van het dak verwijderd worden.

Als een gedeelte van het dak verwijderd is zal het bewerkt worden zodat er een lichtstraat geplaatst kan worden. De lichtstraat komt vervolgens op de plek waar het gat zit. Nu is er een lichtstraat waardoor er veel natuurlijk licht door naar binnen komt.

Een lichtstraat is namelijk van glas gemaakt en er is dus niks meer om het licht tegen te houden. Het huis oogt optisch ook groter doordat er nu een stuk van het plafond weg. Alleen het frame van de lichtstraat is van hout of aluminium om het glas op zijn plek te houden.

Als je wil weten wat een lichtstraat gaat kosten kun je hiervoor een offerte aanvragen. In de offerte krijg je prijsopgave voor het bouwen van een lichtstraat.

luminusdak.nl

velux.nl

glasdiscount.nl